Produkty pro balení salámů (11)

Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
Proso - Balení prosa

Proso - Balení prosa

Proso se považuje za jedno z nejzdravějších potravin na světě. Pěstuje se po staletí a získává se z loupaných zrn prosa. Vyznačuje se nejvyšším obsahem vitamínů skupiny B: (B1, B2, B6) a železa a mědi. Proso má také léčivé vlastnosti, je snadno stravitelné a nezpůsobuje alergie, protože neobsahuje gluten, a proto jej mohou konzumovat osoby trpící celiakií. Má antivirové vlastnosti a snižuje zánět sliznic. Obsahuje křemík, který příznivě ovlivňuje stav naší pleti, vlasů a nehtů.
Šamotová Malta 25kg - VHODNÉ MATERIÁLY

Šamotová Malta 25kg - VHODNÉ MATERIÁLY

Aplikace: Spárování rovnými, ohnivzdornými dlaždicemi v keramických kamnech, krbech, pecích, zahradních grilech. Doporučená tloušťka spáry je 2-3 mm. Tepelný odpor: 1300 °C Balení: 5 kg Hmotnost (kg): 25.0000 Číslo položky: 9005249005862
Mil 1000g

Mil 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Je přirozeně bez lepku. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Tělu poskytuje snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé výživy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Vitamíny skupiny B a železa mají hematopoetické účinky. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, má zahřívací účinek, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah vápníku a sloučenin křemíku posiluje zuby a kosti. - 4 %, včetně nasycených mastných kyselin 0,4 g - 2 % sacharidů 72,1 g - 28 %, včetně cukrů 0,8
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Zelené Čočky 1000g

Zelené Čočky 1000g

Čočky mají, stejně jako všechny luštěniny, jedinečné zdravotní vlastnosti. Jsou zdrojem dobře vstřebatelného proteinu. Protein z čočky je po sójovém proteinu nejvíce vstřebatelným rostlinným proteinem (85 procent). Zelené čočky obsahují hodně vlákniny. Vláknina nejen pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje srdeční a trávicí systém, ale také přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, odstraňuje toxiny z těla, chrání před rakovinou tlustého střeva a také proti diabetu typu 2. Mají vysoký obsah železa, což je výhodné pro lidi, kteří nejí maso. Jeden šálek zelených čoček obsahuje 100 procent doporučené denní dávky železa. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě hemoglobinu v krvi a myoglobinu ve svalech, což je zodpovědné za transport kyslíku do buněk. Obsahují také cenné mangan a kyselinu listovou.
Mandlové Flaky 250g

Mandlové Flaky 250g

Lískové ořechy, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a mají tedy pozitivní účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, který zastavuje oxidační procesy, čímž čistí cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> mandle & nbsp; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g) - Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g)

Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g) - Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g)

Studentská směs je běžný název pro kombinaci různých druhů sušeného ovoce. Obsahuje mimo jiné lískové ořechy, arašídy, mandle a sušené ovoce. Vivio připravil studentskou směs <strong> s ananasem </strong>, což dodává její chuti a exotické vůni. Všechny složky směsi byly vybrány ve správných proporcích a poskytují solidní dávku energie a živin. Klasická studentská směs, stejně jako naše novinka - studentská směs s ananasem, je zvlášť doporučována během vysokých intelektuálních a fyzických námahy. Chipsy a kandovaný ananas. Je to velmi výživná svačina, kterou si můžete vzít s sebou kamkoli. Ořechy obsažené, jako jsou lískové ořechy nebo mandle, mohou být cenným zdrojem zdravých tuků pro tělo. Vědecký výzkum ukazuje, že tyto ingredience se vyznačují extrémně vysokým obsahem EFA - esenciálních nenasycených mastných kyselin.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice je univerzální koření pro mnoho pokrmů. Je založeno na sušené zelenině, bylinkách a kurkumě. Perfektně zvýrazňuje chuť pokrmů a dodává jim příjemnou rostlinnou vůni. Jarzynka neobsahuje žádné zbytečné chemické přísady, zesilovače chuti nebo kvasnicové extrakty. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> sůl, cukr, panadip, mrkev, kukuřice, cibule, hruška & nbsp; <strong> použití </strong> zelenina se přidává do polévek, omáček, dušených pokrmů, salátů a dalších jídel, čímž jim dodává příjemnou rostlinnou vůni a zdůrazňuje chuť připravených pokrmů.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.